Du frågar, jag svarar!

Fick en liten fråga angående min hårfärg "sjukt fin hårfärg! Hur har du fått den, har du färgat hos frisör aså? :)"

Först och främst, tack så mycket för din fina kommentar, blir alltid lika glad! Här kommer i alla fall mitt svar;


I höstas hade jag mörkbrunt/svart hår och så ville jag ha en kall ljusbrun färg. Vad gjode jag då? jo jag tog med en bild på hur jag ville ha det till frisören, hon gjorde först en avblekning sedan la hon i en ljusbrunfärg + kalla ljusa slingor, efter det har jag använt silver shampoo och silver balsam regelbundet + att jag har slingat och färgat håret en till gång till. Och så fick jag den hårfärgen jag har idag. Rekommenderar inte att du färgar hemma, väldigt lätt att bli fel (speciellt om man ska färga håret ljusare! Men mitt bästa tips till er är att ta med en bild på vilken färg ni vill ha så frisören vet exakt, annar kan man lätt missuppfatta varandra, så var så tydlig som möjligt om hur du vill ha det! Hoppas det duger som svar, nu ska jag springa iväg till skolan. Kram!


Använd bild men hittar ingen nyare där man ser min hårfärg så bra

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hurdan klänning ska du ha till balen? Vilken färg? :)

2012-03-27 @ 22:15:55
Postat av: Anonym

vad kosta det när du färga och gjorde avblekning :)? och hur hitta du så perfekt färg på löshåret ? eller du har löshår va ?

2012-03-29 @ 16:41:41
Postat av: Hanna

Sv; avblekning, färgning & slingor gick på typ 1200 tror jag. Löshåret köpte jag på en affär i göteborg som heter safari, där hjälper dom dig att hitta ett löshår som har exakt din färg :)! Kram

2012-03-29 @ 22:25:52
URL: http://hannaolssonstyle.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vart någonstans gjorde du de? och slet de mycket på håret? :)

2012-03-30 @ 22:23:25
Postat av: Elsa

Hej! fin blogg du har Hanna!. En fråga bara asså vart köper du alla dina kläder för dom e alltid så grymt snygga och hur får du allt att passa till varandra finns det nått knep man kan göra för att få allt att passa? och hur gör du för att få så fina ögonfransar? kram Elsa!

2012-03-31 @ 20:25:07
Postat av: Hanna

sv; Jag gjorde det på en salong i Thailand förra året , det slet rätt mycket på håret faktiskt. Men jag hade i ovanligt mycket slingor i håret så därför blev de så trassligt och slitet. :/

2012-03-31 @ 21:13:55
URL: http://hannaolssonstyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0