Eskö96 presents: Songs in real life .

"Songs in real life" från Mucken (för er som inte vet så är mucken en show alla 9or gör innehållande danser, sketcher & videoklipp som vi visar upp för skolan, föräldrar och andra som vill kolla) Förutom detta var jag även uppe och dansa, spela arg lärare och programledare. Aaaaaaas kul!


Chillmode med min bff .

 

Livskvalité

 


Last saturday night .

Igår var det först bortamatch mot Sil, för er som undrar var Sil är så ligger det långt åt helvete nordöst in i landet.. Blev i alla fall lika. När jag sen kom hem vid 21 tiden drog jag först till greveholm och sen till Z. Blev en helt okej kväll med mycket trevligt folk! Sen vid fyra tiden besluta jag och Emilush att vi skulle gå hem, när vi gått drygt 100m fick mor komma och hämta oss. Kan säga att det var jääävligt skönt att slippa gå 4km i regn. Hehe..Call him maybe?

Någon som hade alldeles för mycket fritid gjorde precis min kväll. btw, skottpengar till den som fixar min syster. Så jävla jobbig, kommer och slår på en elgittar som står en meter brevid mig, låter förjävligt. Kanske borde ringa Obama och se om han kan fixa henne..Peace .


Bal - sneak peak

Om mindre än en vecka är det dags för skolavslutning och bal, ska bli så jävla kul! Samtidigt väldigt tråkigt att skiljas från klassen, men en gång 9c alltid 9c! Nu är i alla fall allt ordnat inför balen, bara att hoppas på vackert väder. Här får ni en liten liten sneak peak på hur jag kommer se ut ;)
 


Gofika med Emilush .


Gårdagen

Igår drog jag och lisa på fest i stales djupa skogar, åkte moppe i typ två timmar för att komma fram, inte lätt att hitta en liten husvagn i en skog som aldrig tar slut.. När vi tillsist kom fram var vi helt genom frusna men när vi väl kom in i förtältet så blev det behagligt igen! Satt där i några timmar och bara tjöta och hade det allmänt trevligt. Blev dock inte så mycket sömn inatt, sov i 2-3 timmar. Gissa om jag var död förut på träningen?! Tur att kaffe finns hehe

 


Arbé före nöje

Och så var även ett sommarjobb fixat! Ska sälja jordgubbar utanför ica i Dingle så det är dit ni får åka när ni vill ha dagsfärska jordgubbar hehe.. Nä men kul att komma ut på jobbmarknaden och kunna tjäna lite egna pengar, slippa va beroende av mor och far. Förresten så ska även Emilush arbeta där! Jordgubbar och bästa vän, kan de bli bättre? Peace


RSS 2.0